Taxi Woerden

Taxi in Woerden verzorgt 7 dagen per week en 24 uur per dag comfortabel, vertrouwd en betaalbaar taxi vanuit Woerden en omgeving naar alle Luchthaven in Nederland, België of Duitsland. Bij Taxiin.NL kunt u zorgeloos een taxi online of telefonisch reserveren. Taxiin.NL is een landelijke organisatie die zich vooral richt op luchthaven vervoer of ander lange afstandsritten. Om in aanmerking te komen voor onze voordelige vaste prijzen moet de taxi voor af gereserveerd worden. Voor de ritten waar u direct voor belt hangt de prijs af van de beschikbaarheid op dat moment

Taxi Woerden Schiphol

taxi woerden schiphol

Taxi Woerden Schiphol voordelig en comfortabel van of naar Schiphol…

Prijs €69,50

Taxi Woerden Rotterdam

taxi woerden rotterdam

Taxi Woerden Rotterdam Airport 24/7 met een luxe taxi van of naar…

Prijs €74,50

Taxi Woerden Eindhoven

taxi woerden eindhoven

Taxi Woerden Eindhoven Airport voordelig met een luxe taxi van of naar…

Prijs €125,00

Diensten & Services

✓ Particulieren en zakelijke taxidiensten✓ Online of telefonisch reserveren
✓ Luchthavens diensten brengen en ophalen✓ 24/7 Service
✓ Zittend Ziekenvervoer✓ Contractvervoer op maat
✓ Groepsvervoer voor maximaal 8 personen✓ Tevredenheidsgarantie
Wilt u meer informatie over onze diensten, tarieven of heeft u een andere vraag? Bel gerust met onze taxicentrale!!

Algemene Informatie en Voorwaarden

Taxi Naar SchipholTaxi Van SchipholPassagiers en BagageAlgemene Voorwaarden

Taxi Woerden Schiphol

Bij Taxiin.NL kunt u heel gemakkelijk een Taxi Woerden Schiphol online of telefonisch reserveren. Wij staan garant voor service en kwaliteit, voor zakelijke en particulieren reizigers. Houdt u a.u.b. rekening met de onderstaande aandacht punten bij het boeken van een taxi.

Geeft u a.u.b. bij het boeken van de Taxi Woerden Schiphol de juiste datum en vertrektijd op en maak de juiste voertuig keuze. U dient klaar te staan voor vertrek op de opgegeven tijdstip. Houd bij de boeken rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Neem wat extra reistijd in de ochtend en de avond spits. Reistijd van Woerden naar Schiphol is maximaal 1 uur in de spits tussen 07:00 uur en  09:00 uur en 16:00 uur tot 18:00uur kan het 15 tot 30 minuten langer zijn. Heeft u vragen of twijfelt u ergens aan? Neem gerust contact op met onze taxicentrale.

Taxi Schiphol Woerden

Voor een Taxi Schiphol Woerden is het zeer belangrijk dat u de juiste vluchtgegevens opgeeft. Let hierbij op dat de aankomstdatum op Schiphol een dag later kan zijn dan de vertrekdatum van uw vlucht. De verwachte aankomsttijd en de vluchtnummer van uw vlucht zijn net zo belangrijk. Allen zo kunnen wij zien als uw vlucht vertraagd wordt of juist eerder aankomt. Maakt u a.u.b. de juiste voertuig keuze.

Er zijn twee opties voor het ophalen vanaf Schiphol. Optie een is het aller smakelijkst neemt minder tijd inbelslag en kost niets.

✓ Optie 1.

Ongeveer 15 minuten na dat u geland bent op Schiphol bet de chauffeur u op. U spreekt dan met hem af waar u elkaar ontmoet als u uw bagage heeft opgehaald  kunt naar de taxi toe lopen. Indien nodig kunt u ook de chauffeur terugbellen om u met de bagage te helpen of als u de taxi niet kunt vinden.

✓ Optie 2. (Extra kosten €20,00)

Na dat u geland bent op Schiphol en uw bagage heeft opgehaald komt u in de grote aankomsthal terecht. Hierna volgt u de borden naar de MeetingPoint. Deze bevindt zich vlakbij de perrons van de NS een kubus met rood-witte blokken. Hier staat de chauffeur op u te wachten met een welkomstbordje met daar op uw naam, naam van uw bedrijf of logo. Als deze voor ons niet bekend zijn dan staat de chauffeur met een logo van EasytogoTaxi op u te wachten. Klik hier voor een plattegrond.

Passagiers en bagage

Bij elke soort voertuigtype is aangegeven hoeveel personen en hoeveel bagage mee kan. Bij twijfels of alles in de taxi past neemt u gerust contact met onze taxicentrale.

Met kinderen in de taxi

Kinderzitjes kunnen bij ons geboekt worden hier voor wordt wel €10,00 per rit extra gerekend. Bij online boekingen kunt u bij opmerkingen aangeven dat u een kinderzitje wenst vermeld a.u.b. ook de leeftijd van de kind of kinderen.

Opmerking!!

Volgens de Taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank zitten. Voorin een taxi moeten kinderen langer dan 1,35 en volwassenen de gordels gebruiken en kinderen korter dan 1,35 moeten in een goedgekeurd kinderzitje.

Algemene Voorwaarden

Op al onze opdrachten zijn de KNV Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Taxi Bestellen of Annuleren

U kunt online of telefonisch een taxi reserveren. Online reserveringen zijn definitief geboekt pas als u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Alle reserveringen kunnen 1 uur vóór aanvang van de rit worden geannuleerd. Indien annulering plaats vindt binnen 1 uur vóór aanvang van de rit wordt er 50% van de ritprijs in rekening gebracht, uitzonderingen daar gelaten.

Niet geannuleerde ritten of op de verkeerde dag of tijdstip geboekte ritten worden u 100% in rekening gebracht.

Prijzen

De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig van A naar B. Extra ophaal of uitstap adressen zijn mogelijk tegen betaling. U moet klaar staan voor vertrek op de opgegeven tijdstip. Voor ritten van af een luchthaven moet u direct na het ophalen van uw bagage naar de taxi toe stappen.

Op oudejaarsavond van 20.00 uur tot 08.00 uur en bij extreem slechte weersomstandigheden geldt een toeslag van €25,00 tot maximaal €50,00 per enkele rit