Direct een taxi nodig bel: 030-7600 522
Close

Taxi Hilversum Schiphol

Voordelige en Betrouwbaar taxi van of naar Schiphol.

Ervaar het gemak van een luxe taxi voor een voordelige vaste tarief. Een taxi Hilversum naar Schiphol of Schiphol naar Hilversum reserveert u gemakkelijk vooraf, online of telefonisch. Onze ervaren chauffeurs rijden u comfortabel en vertrouwd vanaf uw voordeur naar elke gewenste vertrekhal op Schiphol. Uiteraard helpt de de chauffeur u ook met uw bagage.

Bij vooraf gereserveerde ritten bent u verzekerd van beschikbaarheid op elke gewenste tijdstip.

Taxi Hilversum Schiphol

Vaste tarief van of naar Schiphol

Vaste tarieven zijn incl 9% btw en uitsluitend geldig van A naar B. Extra ophaal of uitstap adressen zijn mogelijk tegen betaling. Voor directe bestellingen wordt soms een toeslag gerekend, hoogte hiervan is afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment.

Taxi van of naar Schiphol

Ritprijs €75,00

Taxi maximaal 4 personen

Minibus van of naar Schiphol

Ritprijs €95,00

Minibus maximaal 8 personen

Reserveer uw taxi gemakkelijk vooraf online of telefonisch!

030 7600 522

Taxi service

U bent verzekerd van de beste service tegen de voordelige vaste tarieven van of naar Schiphol. Uw voordeel kan oplopen tot wel 60% en dat is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis.

Reserveren

Om in aanmerking te komen voor de voordelige vaste tarieven vragen wij om de taxi vooraf te reserveren zodat wij uw vervoer zorgvuldig kunnen inplannen en uitvoeren.

Betalingen

U kunt in al onze taxi contant, pinnen of met creditcard betalen. Bij online reiservaringen kunt er ook voor kiezen om vooraf te betalen met i-Deal of creditcard.

Taxi Hilversum Schiphol

Informatie bij het boeken van een taxi

Heeft u meer informatie nodig bij het boeken van een taxi? Hier onder hebben we een aantal van de meest gestelde vragen van onze reizigers bij elkaar gezet om u op weg te helpen. Mocht u toch niet uitkomen neemt u dan gerust contact met ons op.

Taxi naar Schiphol

Een taxi rit van Hilversum naar Schiphol duurt ongeveer 40 minuten. De reistijd kan tijdens de spitsuren langer duren, daarom adviseren wij s’morens tussen 07:00h en 09:00h en s’avonds tussen 17:00h en 19:00h een half uur extra reistijd te nemen.

Vaste tarieven

Onze vaste tarieven zijn per taxi en per enkele rit van of naar Schiphol. U betaalt dus niet per klant en er worden geen extra kosten gerekend omdat de rit langer duurt door files op de weg. Er worden ook geen kosten gerekend voor de bagage u moet wel de juiste voertuig kiezen.

Kinderen in de taxi

Kinderzitjes zijn niet verplicht in de taxi maar de veiligheid gaat boven alles. Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes maar u mag natuurlijk ook altijd uw eigen meenemen. Onze kinderzitjes moeten vooraf gereserveerd worden. Uw eigen kinderzitje kunnen wij voor u bewaren als u bijvoorbeeld een retour tit heeft besteld of we kunnen uw zitje terug brengen hier zijn wel kosten aan verbonden.

Taxi vanaf Schiphol

Een taxi van Schiphol naar Austerlitz kunt u het best vooraf reserveren. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat er een taxi op tijd voor u klaar staat. Wij volgen nauwkeurig uw vlucht en afhandeling van uw bagage. De chauffeur zal tijdig contact met u opnemen om u te informeren waar hij op u staat te wachten.

Taxi annuleren

U mag uw taxi altijd annuleren. Zolang wij geen kosten hebben gemaakt annuleert u kosteloos. U moet dus annuleren voordat de taxi naar u toe komt. Stel dat u annuleert wanneer de taxi al op Schiphol voor u klaar staat dan wordt de volledige ritprijs in rekening gebracht.

Huisdieren in de taxi

Sommige chauffeurs willen absoluut geen huisdieren in de taxi en een ander heeft er geen problemen mee. Blindengeleider honden mogen altijd mee en mogen niet geweigerd worden. Wanneer uw rit met huisdier vooraf reserveert kunnen wij voor passende vervoer zorgen met de juiste chauffeur.